top of page

SETERUTLEIE

Setervollen

På Nystuvollen i Såttåhaugen har vi to seterhus som kan leies. Vi har forsøkt å ta vare på mest mulig av tradisjonene i byggeskikken, og forsøkt å kombinere dette med det som kreves av grunnleggende bekvemmeligheter i våre dager. Ingen av husene har innlagt strøm men de er utstyrt med propangass. Når du kommer hit må du være forberedt på å bruke utedo. På setervollen har vi også en badstu og en badestamp som kan brukes av alle leietakere, noe som kan være fint etter en lang dag i fjellet. Husene har innlagt kaldt vann, som kan varmes ved hjelp av ovn og vedfyring. Eller til en varm dusj. Selv mener vi at dette er noe av sjarmen ved å bo i et ekte seterhus, langt til fjells, noe av det som gjør at man føler at elementene og naturen er nærmere enn det man ellers opplever. Skulle fjellet bli for ensomt, er det tross alt bare 40 km med bil til Røros.

Fra setervollen vår. Med Malimosetre til venstre, og et påbegynt restaurert seterhus til høyre som står ferdig om ikke lenge.

Fra stua i Malimosetre og stua i det nyeste seterhuset. 

PRISER

Priser og seterhus som kan leies

Vi har kun ukesutleie. Hovedhuset på setra er oppusset og påbygd slik at det er to soverom, et soverom med dobbeltseng og ett soverom med familiekøye. I tillegg har den eget vaskerom med mulighet for å dusje, et stort kjøkken og en stor stue. Det minste seterhuset, Malimosætret, har ett soverom med to enkeltsenger. I tillegg er det kjøkken og stue. 

 

Malimosæteret, kr 2000 per person, minstepris 4000 kr per uke.

Hovedsæteret, kr 2000 per person, minstepris 6000 kr per uke.

Prisene inkluderer ferdig oppredde senger.

Det er fri tilgang til eget dusjrom på gården som ligger 2,5 mil fra setra.

Det er bilvei helt fram til setervollen.

For spørsmål eller bestilling, ta kontakt her.

bottom of page